Another day

Efter jobbet idag gick jag på stan med mamma och köpte lite mojjs. Sen följde KARL med mig till BONITA! Jag blev jätteglad när han ville följa med ^^ i början vågade han knappt klappa henne, men på slutet gick det bra :) Han (precis som alla andra) tyckte om bonita. Fast det är ganska självklart. Hur kan man iNTE tycka om henne ?^^, imorn ska jag ut på sjön.


It's all about you



eh, jag har varit rätt dålig på att blogga, men jag har inte orkat 8D Jag har lixom jobbat så mycket. Nyss var det ons, fre, lör, sön, mån. Det är rätt mycket och jag hoppas att det kommer kännas värt när jag får lönen. Idag har jag iaf varit med Erica. Det var meningen att vi skulle upp tidigt på morgonen och simma, men hennes ringklocka ringde aldrig så hon missade bussen, >_< Det ska vi  göra en annan dag istället tycker jag.

När erica äntligen var inne i stan så gick vi runt lite bland affärer och sen vandrade vi till donken. Jag bjöd henne på donkenglass^^, det var tydligen första gången hon åt glass från donken, men gott var det :) Så vandrade vi hem till mig, gjorde oss iordning och åt lite. Så vandrade vi tillbaka fram till stan och till lidan. Där tog vi lite kort, inte för jag tror att dom blev bra, men det var kul (:

Miles apart

PALLAPALLAPALLAPALLA!
Jag är trött och idag har jag grillat med folk. Fast jag orkade typ ingenting.

Mandy

 Äkta fiiiina! :'D Dom har mammas kompis gjort till oss ^^,















idag när jag vaknade gick jag ut och solade med en gång.  Efter en stund smsade mamma och skulle göra mig avundsjuk bara för att dom är på kusten. Jag vill också vara där juh :O Men hon har lovat att vi ska åka dit så att jag kan följa med någon gång i sommar.

När jag hade solat var jag svinhungrig så jag åt lite och efter det cyklade jag ut till bonita. Först tog vi en lugn tur i skogen tillsammans med alla blinningar. Vi var asvarma så jag duschade bonita samtidigt som jag kylde ner senan. Eftersom jag inte orkade cykla hem så väntade jag på att pappa skulle hämta mig och under tiden tog jag och bonita en promenad till badpölen som har torkat ut. Bonita gick och käkade medans jag smsa med folk.

Så kom pappa och väl hemma åt vi lite och jag gjorde mig iordning. Efter det cyklade jag till karl :) <3

Ambrosia

Alla vet att det är onsdag idag och då var det såklart jobb för mig mellan 11 & 15. Det var väl som vanligt, bara att kjell inte är hemma utan på semester så man behöver inte vara rädd för att han ska komma. Väldigt skönt vill jag lova! Nu blir jag till och med rädd för att han ska läsa min blogg, men vafan skulle han göra det för?!  xD haha



När jag kom hem så solade jag faktiskt lite och satt vid datorn samtidigt som jag väntade på att karl skulle komma hem. Jag räknade faktiskt till och med timmarna idag! Så cyklade jag till honom och han är myspys som vanligt. Eftersom halva min familj är på kusten så vill jag inte att pappa ska vara så ensam så vid 8 cykla jag hem och åt lite tillsammans med honom. Efter det träffade jag karl, jonis och kotten! :D Jag har saknat kotten ^^

Karl<3

Let it rain

Nu äntligen kan jag blogga. jag börjar med igår dåva x)

Igår gick jag upp hyffsat tidigt och gjorde mig iordning för att vara klar framåt klockan 1. Jag lyckades vara klar kvart i 1 och då gick jag för att möta Erica :D Först stack vi till willys och köpte glass & choklad. Så vandrade vi hem till mig och kollade på City of Angels, åt donkanmat, glass och choklad. Så när filmen var slut kollade vi lite på bdb på en tjej som har megafint hår, eller hela hon är megfin. Då fick vi för oss att vi skulle färga håret så vi stack till hjertbergs och köpte hårfärg och stack hem för att slinga det. Tyvärr hann erica bara slinga mitt hår för sen skulle hon till bussen.

Så började jag chatta med erika (en annan erika alltså) och vi kom överänns om att hon skulle sova över här. Närmare niotiden så kom erika in och så gjorde jag mig iordning. Vi gick ner till campingen så tog vi lite kort och så satte vi oss vid en lekplats för att gunga. jag valde bebisgungan och fastnade nästan :O Efter det blev vi hungriga så vi gick till läckögrillen & köpte strips. Som vanligt när vi pratar så lyckas jag alltid prata om en person som var typ tre meter ifrån >_<

Väl hemma satte vi oss vid datorn och kollade på Life as a house. Den filmen är jäättebra! Så la vi oss för att sova.

Idag gick jag upp närmare 12 och duschade så kom jag tillbaka och då hade erika också gått upp. Så gick vi fram på stan och jag köpte pengar till min mobil. efter det gick vi till donken och köpte mat :R När vi hade ätit upp var det en kvart kvar tills bussen skulle gå så vi gick även in på OKQ8 för att köpa var sin glass innan vi vandrade till busskuren. Så åkte vi hem till erika och hoppade studsmatta.

Kvart över 3 kom min mamma för att hämta mig och så åkte jag och hon till skara för att klippa oss. Det var hur långtråkigt som helst eftersom det tar minst 1 timma för henne att bara färga håret, sen skulle hon ju klippa sig och sånt också. Hon som tvättade mitt hår stod i typ 15 minuter eftersom hon var tvungen att borsta ur alla tovor som jag nästan aldrig orkar göra själv. Haha, stackars henne som inte ville dra heller. På vägen hem i bilen pratade jag myyyycket med karl, han är helt förstörd eftersom jag har klippt page. Egentligen så är det rätt självklart att jag inte har det, men det är en hemlighet ;)

RSS 2.0