Only For The Weak

Idag har jag varit i skolan. Det har varit så sjukt tråkigt så det finns inte! Först hade vi massa lektioner och efter det massa till :( Sen efter skolan blev det inte bättre. Ingen kunde va, men efter att jag hade blivit spammad av Karl i timmar så hittade jag sara och erika och dom vill vara lite med mig :) Så vi gick till donken, och på vägen tog vi med Karl för han hade precis kommit hem från kotten :) På Donken mobbade jag karl sönder och samman sedan så fick jag be om hans förlåtelse :)

Japp, det var typ ellens dag :) Detta är Karl som skriver :D Have a nice day,



Ps. IN FLAMES ÄR BÄST!

Metallica

<3
älskaälskaälska

 

 


One

Idag var det skola som vanligt och min dag har varit piss. Hela denna veckan har varit jobbig för jag är så jävla trött hela tiden. Får typ aldrig sova ut riktigt känns det som. Så jag har inte varit på världens bästa humör om man säger så. Nästan hela dagen har vi haft generalrepetition av våra redovisningar. Vårt gick väl okej bra, men jag glömde av vad jag skulle säga så johanna fick räcka sina kort till mig, fastän jag hade egna. Annars gick det väl bra. Dom som hade 2000-talet hade bäst redovisning iaf. Nu är det bara att träna på tills på tisdag när vi ska spela upp för föräldrarna.

Efter skolan la jag mig i solen och sola, så somnade jag. Jag sov där från typ 14.20 till va 16. Det var väääldigt jobbigt eftersom man mår pissefter att ha sovit i solen. Men brun blev jag i alla fall vill jag lova! :D sen satte jag mig vid datorn och satt där tills halv 8 för då kom karl hit. Sen satt vi där lite till och nu sitter han och kollar på tv xD
Imorn har vi inlämning i idrotten och jag har bara börjat litegrann, haha, sista dagen att lämna in också. jag är skicklig.!

Nothing else matters

Kom nyss hem från LRK och jag måste säga att det gick bra idag också! Vi hoppade och jag red Nikita. Det gick som en dans och hon tvekade inte en enda gång. Riktigt nöjd är jag :)

Idag var det skola igen, men jag hade ingen sovmorgon eftersom vi var tvungna att gå till bilden och göra kort till redovisningen. Dom blev riktigt fula måste jag erkänna. Efter det var det spanska lektion och jag hade redovisning. det gick inte särskilt bra eftersom jag inte hade tränat, men shit the same. Jag klarade i alla fall av att inte darra av nervositet vilket var väldigt skönt. Mattelektionerna var assköna eftersom vi hade vikarie och han tyckte vi kunde jobba med annat så vi hade hål istället. Asgött. Så var det slöjd och jag är snart klar med min låda, ska bara skriva Bonita på den så är allt klart.

Efter skolan åkte jag hem till Karlis. Det var mys och han är lite för bra. Vi kollade på saw 4. Vid 6 var jag tvungen att sticka hem för att åka till stallet.

Tack till Karl som gick upp tidigare bara för att hämta muggar på McDondalds till mig! <3


Stairway to heaven

wiiho, jag är världens tröttaste ellen. Känns som om jag kommer att somna när som helst. Dessutom är jag så himla sötsugen att jag snart får adhd om jag inte får socker. Shit va gott det hade varit med choklad nu! Aja, sak samma.

Idag var det skola som vanligt. Eftersom vi gjorde klart manuset igår så började vi träna på hur det skulle bli. Det gick faktiskt mycket bättre än jag hade tänkt mig och alla, typ alla, gjorde sitt bästa. Sen när vi spelade upp för vår lärare hade hon asmycket att klaga på. Jädrar va jag och Johanna blev irriterade då. Hon borde ha nöjt sig med att vi har hunnit klart med manuset och inte be oss ändra på det nu när vi har redovisning för 9e&f på torsdag! På idrotten skulle tydligen jag och eleonor ha badat, men vi stack till hjärtbergs så gjorde jag hemkunskapsläxan och sen köpte vi godis. Så satte vi oss utanför och prata. Då kommer vår idrottslärare cyklande. Man blev helt iskall inuti, men han trodde på att vi hade varit och simmat. Helt otroligt hur lättlurad han verkade va!

När jag kom hem startade jag datorn och satte på musik så gick jag ut och la mig i solen. Det var asgött. Jag somnade nästan, fast sen blev det alldeles för varmt för att det skulle vara skönt. Där låg jag till ungefär 3. Då gck jag in och satte mig vid datorn tills mamma kom hem. Då åkte jag till Bonita. Det var asgött att vara där ensam för en gångs skulle. Inte för att det är störande att ha med kompisar, det är faktiskt jättekul, men det är ännu roligare att vara där själv och ensam med Bonita. När jag skulle ta in henne så fick hon dampryck och skena iväg från mig, haha. Jag kände mig väldigt uppskattad då xD

MARDRÖM! jag provade nyss kläderna som jag ska ha på vår redovisning och jag ser förfan inte klok ut! Det är verkligen det fulaste jag någonsin sett. Det finns inte en chans att jag har på mig det på redovisningen >_< HJÄLP!

For Whom The Bell Tolls

Först vill jag tipsa alla att besöka min klasskompis Stinas blogg. http://hyz.blogg.se/

Sovmorgon är så himla gött! När klockan ringer så kan man bara klicka bort det och somna om i någon timma. Det skönaste som finns! Idag hade jag sovmorgon till 11. Klockan 5 i 11 kom jag till skolan, men så kom jag på att jag hade glömt so/sv hemma så jag var tvungen att cykla hem och hämta det. Så kom jag till idrotten 5 över 11, men sak samma. Spelar inte så stor roll eftersom terminen snart är slut. På idrotten var jag inte särskilt seriös. Jag dansade, hade spinning, styrketränade och spelade lite badminton. Gjorde det jag kände för att göra kort och gott :)

Efter idrotten var det so och då var det dags att skriva manus igen. Jag tycker vi gjorde det jättebra och blev faktiskt helt klara! Väldigt skönt att nu kunna börja träna eftersom vi har redovisning redan på torsdag. haha, vi har tre, nej TVÅ dagar på oss att lära in vårat manus på. Herregud, det är hur mycket som helst!

Sen var det spanska och teknik, men det är inte viktigt. Jag fick faktiskt godkännt på mitt kemiprov. Riktigt nöjd med tanke på att jag suger på allt som har med teknik att göra! Efter skolan kom Erica och vi gick till hemköp och köpte varsin chokladkaka, som vanligt. haha. Sen gick vi hemmåt och fotade lite. Eftersom det var väääldigt varmt ute tog vi på oss bikini och stack ner till campingen. Det var riktigt varmt i vattnet, i alla fall i början. Sen blev vi sugna på glass och gick och köpte skedar och en halv liter nougatglass som vi sedan satt åt upp medans vi väntade på ericas buss.

När hon hade åkt gick jag hem och så har jag skrivit rent vårat manus + skrivit ut det. Jag gjorde allt det medans jag lyssnade på Metallica. Herre min skapare vad bra dom ÄR!

bild på erica & mig från förra fredagen när vi köpte glass.
erica&ellen

When you were young

MEST STÖRANDE!

Jag får en och samma fråga minst en gång om dagen nu för tiden >_< Min mamma är värst, hon frågar varje dag. " Är du ihop med Karl?" MEN NEJ! fatta någon gång att jag inte är det. Fast jag ska nog börja säga att jag är det så slipper jag höra den jävla irriterande frågan varje dag. För det är verkligen irriterande. Fast det verkar inte folk fatta, aja.

Idag har jag jobbat mellan 9-16. Det var skönt att tjäna mer pengar + att jag blir rädd för mig själv eftersom jag börjar tycka att det är roligt! Hur i helvete kan man tycka att det är kul att diska och göra massa skitarbete? haha, jag börjar bli sjuk. IMORN BLIRE ERICA! <3

Och  jag är på riktigt jävla dåligt humör. Ska kila hem till lilla Karlis och ta ut det över honom nu.

Miles apart

Riktigt läskigt. Det låter som om någon damsuger nere i våran källare, haha, lixom den här tiden också .

Idag var jag astrött på morgonen men tvungen att gå upp tidigt för att sticka till rådhuset och jobba. Det gick riktigt bra dom två första timmarna för då var energin ashög, men efter dom sjönk allt mer och mer. Dom sista 40 minutrarna segade sig fram och jag kände mig assvag så jag pallade nästan inte bära ut det som var diskat. Sen typ 5 minuter innan jag skulle sluta fick jag värsta nytändningen och asmycket energi så började jag jobba som fan. Så jag drog ut på tiden 5 minuter.

Så kom jag hem och duscha/gjorde mig iordning. Det tog väl sin lilla tid och sen satte jag mig vid datorn. Klockan halv 8 blev jag ashungrig och käkade. Efter det stack jag hem till Karl. Han hade lan med jonis och robin. Det var skojjs och Karl är mest mys & söt ^^,

Nu måste jag verkligen sova för jag ska upp halv 8 "imorgon" (:

The Guillotine

Denna dagen har gått riktigt fort, men känns som om den fortfarande har varit lång. Imorses gick jag upp den vanliga tiden och var asmega trött eftersom jag hade pratat med Karl länge på kvällen. Jag nästan somnade i duschen. Som tur var så skulle pappa iväg till jobbet den tiden jag började så jag fick skjuts till skolan istället för att gå.

På engelskalektionen skrev jag klart min redovisning om Britney Spears, LOL! Nästa lektion hade vi Kemiprov och det gick bara hur dåligt som helst. Jag hade ingen aning om vad den första frågan var. Lixom, bra att börja provet med ett frågetecken, haha. Så var det svenska och vi skrev manus så det bara skrek om det, men ändå kom vi nästan ingenstans. Jag och Johanna kapade av lunchrasten för att få mer tid lektionen efter. Ändå har vi bara skrivit halva manuset nu och vi hade tänkt ha klart det på Måndag. LYCKAT!

Efter skolan gick jag och Erika på stan. Först hämtade vi ut min kod till mitt nya bankkort och sen gick vi runt på stan. Det kändes riktigt skönt att ha pengar igen eftersom jag inte har haft det på två månader. Jag fyllde även på min mobil med pengar. Första gången på fyra månader som jag gjorde det. Pengarna kommer nog inte att räcka särskilt länge tror jag, haha. Sen åt vi på fifflers och när Erika gick på toa tog jag fram min Marabou Digestive och började äta på den :R Seriöst det godaste som finns! Sen började jag tänka på en sak jag råkade säga till Erika i skolan idag och jag typ brast ut i gapskratt. Ensam. Erika var på toa. Hon hörde mig. Jag är nog mentalt sjuk.

Efter stan satt jag och Erika vid datorn och kom på att vi skulle gå ut och spela badminton. Det gick inte särskilt bra eftersom det blåste ute så vi gick till stora backen istället. Där spelade vi lite fotboll och rullade ner för kullen, haha. Omognast.se, men vi gillar't. Man blir sjukt trött av att rulla nerför backar så vi la oss lite på fotbollsplanen och jag kollade på molnen som såg ut som olika fiskar. Jag hittade bland annat en haj och en delfin. Så gick vi tillbaka hem och gjorde oss iordning. Sen gick vi ut igen och stack till donken med Nisse och Karlis. Vi käkade glass och sen var Karl & Nisse allmänt störda. Tillslut hamnade vi hemma hos Nisse och han satt och spelade, Erika smsa med kim och karl & jag var störda.. som vanligt :)

Kom hem, pratade med Anna, käkade lite godis & drack coca cola, kollade på Scrubs <3
Det var min snabba och långa dag .

Light up the sky


Jag saknar faktiskt min kamera. Det trodde jag faktiskt inte att jag skulle göra. Jag gav den till Erica i fredags för att inte tappa den när jag gick hem. Hon lånade även en asskön tröja av mig som jag inte heller trodde att jag skulle sakna. Läser du detta Erica så MÅSTE vi träffas snart igen så jag får tillbaka min tröja & kamera. Så får du tillbaka din tröja som är här & så kan i fota som galningar! Hoppas vi kommer på något riktigt bra att "klä ut" oss till. Då skulle det bli myycket bilder vill jag lova :)

ellen&erica

Big apple heartbreak

Imorses när jag gick upp tänkte jag att detta kommer vara en morgon som går otroligt segt så det känns som om man har hur mycket tid om helst på sig att göra sig i ordning. Det kändes typ asbra och så tänkte man positivt och sånna bra saker. Så gjorde jag mig i ordning och allt kändes bara tröttare och tröttare + att tiden bara sprang iväg. typ, yippe!

Så kom jag iväg och började gå till skolan. När jag gick på cykelvägen mellan lägenheterna på nonnensväg så kom jag och tänka på en rolig sak som hände för några månader sen kanske så jag började gapskratta! Där gick jag för mig själv och skrattad. jag hoppas verkligen att ingen vettig människa hörde eller såg mig. När jag kom ut på esplanaden så lyckades jag få kontroll. Så när jag närmade mig Ruden så kom Joel förbi cyklande. Han såg asnöjd och glad ut så jag kunde inte låta bli att börja skratta igen. Herregud! I skolan var det typ konstigt. Jag visste inte vad jag var på för humör och ibland blev jag sur, ibland otroligt osocial och sen på bilden satt jag bara och kollade på kotten när han målade samtidigt som jag lyssnade på musik. Helt sjukt konstigt humör vill jag lova. Jag kom i alla fall på att jag älskar min musiksmak, som om jag inte redan visste det.

När jag hade slutat så saknade jag Karl, men då hade han åkt hem den jäveln! Så fick jag låna Kottens mobil och ringde honom. Jag sa till honom att komma och hämta mig vid Ruden klockan 3, men när klockan var typ 10 över så var han fortfarande inte där. Då började jag vandra hem med Bea och när jag nästan var hemma så ringde han och sa att han skulle komma. haha, vadå seg? Så stannade jag vid järnvägen och väntade på'n. Så tyckte jag att det var någon som ropade på mig flera gånger precis innan han kom. När det inte var han så blir man typ, WTF!

Jag & Karl kollade på någon animerad film. Jag kommer inte ihåg vad den heter, typ något som börjar på Ho.., Hu.. eller Ha kanske. Äh, den handlade om en elefant som hittade ett sandkorn eller något i alla fall. På det kornet då bodde det massor med saker och så skulle han rädda dom eller vad det var. Bara liite wierdo var den. Så rignde mamma och tvingade hem mig för jag skulle plugga och åka till Bonita. Fast när jag kom hem behövde jag aldrig åka dit. Hon tänkte väl att om jag inte åker till Bonita så får jag inte vara med Karl, haha. Så jag har pluggat fram tills nu ungefär.

haha, blir impad om någon pallar läsa allt.

Letters to you

herre min skapare! Det går bara bättre och bättre för varje gång nu när jag rider lektion på LRK. Förra veckan hoppade jag 1.20 meter på Ray Ban. Det var första gången jag änns red honom då också. Jag trodde verkligen att det var enda gången det skulle gå så bra som det gjorde. Idag gick det, om möjligt, ÄNNU bättre! Bästa dressyrlektionen jag har haft på väldigt länge måste jag säga. Nikita gick riktigt bra för mig tycker jag + att jag lyckades klura ut bakdelsvändningarna själv till slut.

Jag är riktigt nöjd och nu ska jag kolla på det lilla som är kvar av Lost :*

View from heaven

OOHJA! Jag är vääldigt bra på att blogga, men det blir typ så att ett tag är det kul och sen tröttnar jag. Nu kände jag för att blogga igen, men det kommer väl inte hålla särskilt länge denna gången heller. Aja, får se hur det blir ^^, Dessutom pallade jag inte ha kvar alla gamla inlägg.

Idag har jag iaf varit i skolan. En värdelös dag enligt mig eftersom jag bara hade två eller tre vettiga lektioner. SOn vet jag inte om jag ska kalla vettig eftersom jag & johanna bara sitter och kollar på bilder från google. Vi börjar faktiskt bli nervösa över redovisningen den 3 Juni som vi ska ha för våra föräldrar tillsammans med 9f så även deras päron kommer vara där. Jag kommer ju typ få blackout, darra på rösten och bli skakig som fan. Egentligen så förstår jag inte varför jag blir nervös eftersom jag inte bryr mig särskilt mycket om vad alla andra tycker om det jag gör. Världens mest seriösa grupp är jag med i också, NOT! Det är jag & johanna som tar det lite på allvar, resten skiter nästan i allt. Vi (johanna&jag) är riktigt nöjda med att vi har lyckats få dom att börja leta fakta i alla fall.

Det var meningen att jag skulle åka ut till Bonita nu efter skolan, men jag pallade inte för det är för kallt för min smak ute xD Jag vill ha värme om jag ska till stallet. Finner absolut inget nöje i att vara där ute och frysa. Då blir man bara sur och så går allt ut över älskipälskiBonita. Hon har blivit mycket bättre i benet nu och vi travar så länge svullnaden går ner efter kylning. Riktigt härligt att ha börjat komma igång lite nu igen och jag tror att Bonita håller med.

Min syster & emelie tog några riktigt fina bilder på henne när dom var ute och red igår. Jag lyckas aldrig ta några bra själv x) Jag lyckas heller aldrig fixa ihop bilderna på ett bra sätt. aja, jag får lära mig det någon gång.

annaemlie

RSS 2.0