Dear friend

 Idag har jag för första gången jobbat i affären på rådhuset. Jag tycker att det gick hyffsat bra faktiskt. MYYCKET roligare än köket var det också. Dessutom sov jag länge idag för jag började inte jobba förränns klockan 12, asgött.

Så när jag kom hem åt jag lite och satte mig vid datorn i typ 20 minuter. Sen åkte jag och anna till Bonita. Det var nog första gången jag gjorde iordning henne så länge ^^, Vi lindade benen på henne och dessutom satte vi på Annas nya träns och brösta. Det var jättefint och jag har kort på det på kameran, men orkar inte ladda över bilderna. Sen red vi i nästan två timmar tror jag, självklart nästan bara skritt. Så tänkte vi ta lite fina bilder, men det blev inget bra, haha x)

Ända sen när jag kom hem har jag varit asmega hungrig, men mamma åker aldrig och handlar så det finns inget som är värt att äta >_< GE MIG KVÄLLSMAT!

Leave get out

en riktigt trökdag har jag haft vill jag lova, x)
+ City of angels är en sjukt bra film.

Det började med att jag vaknade och ingen i familjen var hemma, men jag kunde ju inte göra något åt det så jag gjorde mig iordning för att jobba. Sen ringde mamma och berättade att dom var i göteborg på hööks och ikea. Lyllosar! jag ville också dit juh >_<

Jag jobbade iaf mellan 11 och 15. För första gången denna säsongen var det mycket folk så man sprang som en galning mellan alla saker. Det var riktigt najs att ha mycket att göra för då går tiden snabbare. Hungrig som tusan var jag på slutet också.

Så cyklade jag hem och min family var fortfarande inte hemma så jag satte mig vid datorn, kollade på City of Angels och trökade tills dom kom hem. Då fyllde tydligen min bror år så vi åkte på kalajs till honom. Lova skrek i bilen på väg dit, störande. Hos björn väntade jag tills jag skulle få komma hem och nu, mer än 5 timmar senare, fick jag äntligen som jag ville.


Do me like that

well, igår när jag kom hem var jag för trött för att blogga x) så jag gör det nu istället.

På morgonen så gick jag upp halv 9 och gjorde mig iordning. Det var meningen att jag skulle till karl klockan 10, men jag orkade inte så jag ringde vid halv 11 och cyklade dit. Hans föräldrar gick i pyjamas och han låg och sov när jag kom dit, haha. Så vid halv 1 skulle han äta med sin familj så jag cyklade hem och väntade på min för vi skulle äta 1.

Efter maten cyklade jag tillbaka till karl och så hade vi myspys och innan 18 var jag tvungen att sticka till rådhuset för jag skulle jobba när RixFm festival var här. Kjell hade satt in jättemycket personal för han trodde det skulle bli mycket att göra, men det blev precis tvärtom. Alla satt ner i köket och käkade lite kladdkaka osv. Vid halv 9 ringde han och bad malin att skicka hem två stycken. Det var jag och kristin som fick gå.

Så cyklade jag hem igen och ringde Erica som var framme på stan. Så träffade jag henne och frida vid bion. efter övertalning gick dom med på att gå fram till torget igen. erica behövde gå på toan och där trffade vi stina och två stycken som hon var med så dom joinade oss.

Vid halv 10 smsade karl och sa att jag skulle traska till deras replokal när jag hade jobbat klart (var meningen att jag skulle joba till 10) så erica och frida följde med mig dit. Sen kom Karl och jonis så satt vi, eller mest dom, och åt chips, drack cola och pratade. Sen blev erica och frida hämtade, jag och karl följde jonis hem och så cyklade vi hem till karl. Jag var svintrött så jag somnade nästan och vid 1 cyklade jag hem.

Jag och karl har varit tillsammans en månad nu <3

The mirror's truth



Vart fan är min sommar eller?



Idag ringde karl och väckte mig klockan 11 för vi skulle leka. jag gick upp och var väääldigt seg på att göra mig iordning. Så fick jag sms från Erica och jag hade tydligen bestämt med henne också, men mitt minne är inte det bästa. Jag tror att några få är vääldigt medvetna om det >_< Så kom Erica in med bussen och så cyklade vi till karl. Vi kom på att jag har väldigt dålig kondition och borde börja träna, haha.

Hemma hos karl kollade vi klart på en film som han hade börjat kolla på och sen gick vi iväg till hjertbergs för att hjälpa honom handla till kvällsmaten. Då passade vi på att köpa choklad :R Som vanligt, haha. Vi var vääääldigt sugna på glass också, men det hade varken jag eller Erica pengar till. Så gick vi hem till karl och efter en stund så var klockan redan så mycket att erica var tvungen att gå till bussen. Sen hade jag och karl myyyys <3


Dead end

  PANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!
Ah, ungefär så känner jag dåva. Väldigt skön känsla förövrigt. *host*

Idag gick jag upp halv 10 och gjorde mig iordning för att jobba. När jag skulle cykla kvart i 11 insåg jag att jag inte hade någon cykel så jag var tvungen att gå till mammas jobb och hämta hennes. Så cyklade jag till rådhuset och jag kom faktiskt inte försent, otroligt nog. Så jobbade jag till 3 och en av dom som jobbar där har brutit armen så jag ska jobba fre,lör,sön nästa vecka också.

Cyklade hem, satte mig vid datorn och väntade på mamma. När hon kom hem skjutsade hon mig och Anna till bonita. Anna gick med mig som sällskap och ska jag vara riktigt ärlig så har jag saknat henne så inihelvete när det gäller stallet. I skalunda hade vi, eller i alla fall jag, så jädra kul. Nu för tiden så får jag för det mesta rida ensam.

Så kom jag hem och började kolla på I am Legend, men pallade inte se klart för jag insåg att det är typ zombies med i filmen så nu är jag rädd. Sen lyckades jag fucka upp mitt internet så att det inte funkade och jag fick panik. Det blir inte bättre av att pappa lyckades fixa det eftersom jag är rädd, sötsugen och saknar karl & sara så inihelvete.

This time

well, idag vaknade jag ungefär kvart över 5 för att jag hade så otroooligt ont i mina fötter så jag inte kunde sova. Det störde mig asmycket så jag gick upp och tog en alvedon och sen somnade jag igen. Nästa gång jag vaknade var klockan 11:11 och då på grund av att Erica smsa :) Så gick jag runt och nolifeade i huset tills klockan var 1. Då gjorde jag mig iordning och sen vid halv 3 gick jag till karl <3

Wiho, vårt internet har typ inte funkat på hela eftermiddagen -.-'

Lights and sounds

Idag vaknade jag vid 8 av mamma som sprang in och ut i rummet. Hon var äkta störande, men jag lyckades somna om sen och sov till 11 eller något. När jag gick upp kollade jag klart på Arn som jag inte kunde göra igår på kvällen/natten eftersom det åskade så mycket att den slog ut datorn. Det var jätteläskigt & jag var skiträdd! Då saknade jag Karl mer än allt annat.

Klockan 20 över 2 träffade jag erika framme vid torget. Vi gick på stan och kollade på kläder, åt och jag lyckades inte änns att vara utan godis/glass en enda liten dag! Jag kommer rulla fram i slutet av sommaren. Iaf så vet jag inte riktigt när, men någon gång vid 5 så tog Erika bussen hem och jag fick gå. Som vanligt så hade jag vääärldens skoskav så det var svinjobbigt.

När jag kom hem satte jag mig vid datorn och väntade på att maten skulle bli klar. Så åt jag och efter det blev jag utkörd till Bonita. Jag älskar Bonita! Det bkev en lugn tur med nästan bara skritt. Jag har kommit på att jag aldrig någonsin har  träffat på en älg när jag har varit ute och ridit. haha, äkta tur ^^,


Dom som försvann

Idag sov jag ut lääänge och ändå var jag svintrött när jag vaknade. Så gjorde jag mig iordning och fjäskade lite för mamma & pappa så att jag skulle få skjuts. Det funkade fan asbra och pappa körde mig den korta biten, haha. Karl lanade med Linus & när det regnade som mest ute ville han att jag skulle cykla till ICA och köpa chips. Eftersom jag är så otroligt snäll så gjorde jag det och när jag kom tillbaka hem till karl var jag asblöt xD Så senare åkte Linus hem och jag & Karl hade mys :)<3

Cocaine

 Älsklingen :D <3
Trött? Jo snacka om att jag är! Helt slut vafan. Gick upp tidigt idag för att åka och jobba. Dessutom drömde jag en mardröm om att the grudge tog karl ifrån mig så jag sov inte särskilt bra. Jag jobbade iaf till klockan 4 och är väldigt glad över att mamma kom och hämtade mig för hade aldrig pallat att gå hem.

Hemma satte jag mig vid datorn och var svinhungrig, så snackade jag lite med stina och vi kom på att vi skulle dra ihop några och sticka ner till stranden. det gick inte särskilt bra, haha. Den enda som var på var Henrik. Lite över 8 kom Stina till mig så stack vi till Shell för att möta Henrik. Sen cyklade vi ner till campingen och försökte spela volleyboll, men det gick inte särskilt bra när vi bara var tre pers så vi gick till stranden istället x) Det var svinkallt i vattnet, men vi badade i alla fall. När vi kom upp frös vi typ  ihjäl så vi cyklade hem till henrik och kollade på dum&dummare. Sen var jag för trött för att orka något mer så jag cyklade hem och nu ska jag sova.

One year six months

  Igår var det midsommar och jag tycker att alla sånna högtider är så jävla överskattade. Jag är säkert inte ensam om att tycka det.

Jag firade i alla fall med min släkt och Karl i Kinnekleva. Vi kom dit ungefär klockan 1 och åkte hem vid 12, men det kändes som om klockan var myyycket mer för jag var helt slut! Under den tiden åt vi MASSOR, påbörjade en femkamp som vi aldrig blev klara med, sjöng, var uppe vid kyrkogården, plockade blommor mm. Det var faktiskt roligt den mesta tiden och det var bra väder. Blev rätt sur när jag&Karl inte fick skjuts in tills stan, men that's life.

Do me like that

 
Det har varit Karl heeeela dagen! <3
Jag gick upp halv 10 och gjorde mig iordning och närmare halv 11 cyklade jag till Karl. Det var vääääldigt fint väder ute, not. Var meningen att vi skulle spela minigolf med hans storasyster. När jag kom till Karl låg han typ och sov så jag kröp ner bredvid honom så hade vi mysigt. Mellan 12-12.30, tror jag, åkte vi med hans syster till donken.

Så kom vi hem till honom igen och jag mådde inte bra så jag låg bara i sängen medans karl satt vid datorn, var på ICA och satt vid datorn igen, haha. Till slut somnade jag iaf och när jag vaknade mådde jag piss. Jag avskyr att sova med smink, linser och kläder!

Jag åkte hem och åt så kom Karl till mig senare. Han somnade medans jag kollade å Portugal - Tyskland. Jag höll verkligen på Portugal! Dom var mina favoriter ;(

Mmm, mmm, mmm, mmm

     Helt fucking otroligt. Jag trodde verkligen på Sverige för en gångs skull!

Idag gick jag upp halv 10 och försökte äta frukost. det gick inget vidare. ryckte i mig en halv macka och sen försökte jag äta en hamburgare, men det gick ännu sämre, haha. Klocokan kvart i 11 cyklade jag till Rådhuset och jobbade till 3. Nästan inga kunder och jag fick lära mig lite att stå i kassan. fyfan vad jag suger.. Min matte är ju absolut inte den bästa + att jag är virrig. stackars kunder, kunde knappt höra vad dom sa. Aja, det blir nog bättre med tiden.

När jag var påväg hem från rådhuset så kom Karl och fredrik springande efter mig. Dom hade varit och köpt cola och skulle tillbaka till replokalen och repa och jag joinade. Dom spelade faktiskt riktigt bra! Klockan 20 över 4 ringde mamma som tvingade hem mig och iväg till Bonita. Bonita var bäst som vanligt och gick jättefint idag, förutom när hon kom upp i typ 100k/h på tre galoppsprång x) Kanske inte 100, men fort gick det iaf. Snabbare än tillåtet för hennes ben!

Efter bonita gjorde jag mig iordning fortfort och sen kom stina & karl. Vi tog tandemcykeln till ICA och köpte gooodis :R Såklart köpte jag choklad också! Så mötte vi upp Jannike på vägen hem och väl hemma började vi kolla på fotboll. Fyfan för sverige! jag trodde verkligen att vi skulle klara av att spela minst lika! aja, efter matchen stack alla hem och karl är bäst <3

Season

   Vaknade och var gött förkyld idag. Klockan halv 10 var jag tvungen att gå upp och det första jag gjorde var att baka kladdkaka :R halv 11 kom lova till mig och jag var barnvakt åt henne till halv 1. Köket såg ut som ett bombnedslag efteråt med mat överallt, men jag tjänade iaf 100 spänn.

Så duschade jag litegrann och gjorde mig iordning och så kom Karl. Vi kollade klart på filmen vi började kolla på igår. klockan halv 5 kan jag tänka mig kom Bellabus till mig och vi stack ner i källaren för att kolla om tandemcykeln (stavning?) var hel. Tyvärr hade den inget framhjul så vi tog våra vanliga cyklar, kladdkakan & saft så hojjade vi iväg till villabadet. Där pratade vi och gungade gungbräda. det var iaf svinskoj och killarna tyckte tydligen att vi var mogna. töntar, haha :D

Så hojjade vi hem till Bella och käkade lite och sen ner till lockörn för att kolla på Isabells pontus när han spelade match.

Nu funkar tandemcykeln så nästa gång ska vi hojja på samma, Bella! :D

Dead end

 
Idag när jag varit vaken en stund cyklade jag iväg ut till Bonita. Jag red en lugn tur och hittade en ny ridväg, haha ^^, Så när jag kom tilbaka så gjorde jag iordning henne, så klart, och sen städade jag lådan. Så hojjade jag hem med massa saker på styret, haha. Väl hemma duschade jag och sen undrade mamma om jag ville följa med till Spiken.


På Spiken köpte vi glass + fisk. Jag kom även på att det alltid är dåligt väder när jag är där. Så åkte vi hem och efter några timmar åkte jag till Karl <3

Just another star

Lite bilder på 9e, jag kommer faktiskt sakna alla mongon :')

På "the final countdown" var vi utklädda till Stig Helmer.

På lussebollen i julas var vi Grease.

Hela klassen samlad (tror jag) på skolavslutningen 08.

En liten del av klassen innan aulan.

Sen fick vi var sin ros och tårta + betygen!

Matilda, Eleonor, Ellen, Stina


Coming for you

Igår väntade jag i flera år (kändes det som) på att mina föräldrar skulle komma hem. När dom äntligen kom så skjutsade dom ut mig till Erica i örslösa. jag och erica spelade tvspel. Jag vann nääästan, haha. Efter det kollade vi på en skräckfilm som hette The hills have eyes eller något liknande. Så åt vi glass :R Precis som vi brukar göra & började kolla på Hotel Rwanda. Vi hann aldrig kolla klart på den filmen för hennes mamma skulle in till stan och jag skulle åka med henne. Jag kom hem typ 20 i 9, gick till carlssons och åt lite rester och sen vidare iväg till karl. Vi skulle kolla på narnia, men han hade fått hem något heeelt annat xD

The poison

   
uusch, det var verkligen skitjobbigt att gå upp idag för att sticka till jobbet >_< varenda rörelse var en anstängning. Jag jobbade 11-15. När jag kom hem lekte jag lite med Lova, satt vid datorn och gjorde mig iordning. Klockan 17-18 började jag kolla på fotboll. När matchen började satt jag och hejjade som en galning ensam tills spanien gjorde sitt andra mål. FYFAN va piss det var! lixom, SISTA MINUTEN! WTF?!

Efter matchen mötte jag Karl och vi gick hem till bratt. Där var även victor, timmy, ludvig och robins lillasyster och sen någon mer liten kille :D dom lanade och jag satt typ och kollade på. fast för det mesta så myste jag med karl eftersom han är MEST bäst<3

Så följde han mig hem och väl hemma värmde jag mat i ugnen å så hamnade jag här & på tal om ingenting ser det ut som om jag snusar x)

Turn to despair

Jag känner absolut inte för att blogga förränns jag har fått ett foto från skolavslutningen, men jag måste skriva lite om vad som hände igår ^^,

Här imellan kom karl en stund som var asnervös. Vi kollade på bring it on.

Jag vet inte vad klockan var, men kan tänka mig att efter 17 någon gång så kom Stina till mig. Vi tänkte att det var ingen idé att gå och handla innan eleonor kom så vi satt i mitt rum och prata samtidigt som vi försökte få tag på Matilda tills klockan 18 för då kom eleonor. Så handlade vi saker till maten. Medans vi promenerade hem så ringde Erica som var på väg. Hon kom till mig bara en liten stund efter att vi kom hem och vi började laga tacos med en gång. Det var jättemysigt och kul. Så dukade vi utomhus och lyckades sitta där och äta en stund, men sen började det regna så vi fick panik och sprang in och ut för att ta in all mat. Väl inne fortsatte vi att äta. efter maten grejade eleonor med mitt hår så satt vi i mitt rum och hade kul. Efter en stund kom linnea och efter henne kom även Emilia och oscar.

Närmare 10tiden var nästan alla sugna på glass så efter att ha övertalat stina så gick vi till hjertbergs. Jag och erica köpte glass (som vanligt) och sen skulle jag ta ut pengar, men automaten där var stäng så vi lånade linneas cykel oc cyklade fram till torget. Erica cyklade på ett hål så att jag flög som en liten vante, blev blöt och krossade svanskotan. haha xD På vägen tillbaka träffade vi några killar och en av dom ville tydligen bjuda ut mig på middag, LOL.

Vi kom tillbaka till dom andra och då lämnade eleonor och emilia oss för att vara med några andra. Jag åkte lite kundvagn och så gick vi till try it. utanför träffade jag frida och KARL! <3 Karl väntade med sitt band för att då komma in eftersom dom skulle spela. Under tiden gick stina, linnea, erica och jag in. Vi släppte loss som fan och vid 12 kollade vi på talangjakten.

När allt var slut följde karl med mig hem och stannade en liten stund. Efter ett tag gick han och jag var tvungen att sova för jag skulle upp och jobba tidigt på lördag >_<

VÄLDIGT NAJS DAG VILL JAG LOVA!
tack alla som var med :D

Time to say goodbye

nu har vi på ruden 3 år gått. och vad har ni fått ?
en klass med mkt prat och stoj. men vi har iaf haft det skoj!
hoppas ni är nöjda och ej behöver tröst. för vi kommer inte tillbaka nästa höst.
9 e tackar för en bra tid med ett tjo och tjim. sikka jävla bra rim!

Vårt lilla rim till lärarna idag ^^,

Misery Business

Nu var det några dagar sen jag bloggade, haha x) Men har lixom inte haft tid. I onsdags så hade jag avslutning med ridningen och direkt efter det kom eleonor, stina och matilda hem till mig för att sova över.  Igår var jag hemma lite efter skolan, men sen åkte jag till karl och efter det bonita så det blev inget bloggande då heller.

Idag har det i alla fall varit avslutning och jag är nöjd med mina betyg. Först samlades vi vid IV och när hela klassen var samlad gick alla till aulan för att lyssna på rektorerna och kören. Efter det var det samling i B2. Vi fick tårta och våra betyg. Så gav vi våra handledare godishalsband, godisklocka & en stor klubba. Sen hade vi ju skrivit en dikt till dom också. Efteråt samlades vi ute på skolgården och tog massor med kort. Tyvärr hade jag inte med mig min kamera för jag hade inga jäkl batterier, men alla andra som hade får skicka bilderna till mig.  Så gick jag hem och vid 1 kommer mamma så vi ska äta lite, sen blir det att träffa stina med fler igen :D

Jag klarar aldrig av att ha vita kläder, men tog på mig en vit klänning idag i alla fall. Efter aulan och klassrummet när vi skulle ta kort så var jag riktigt nöjd med mig själv att ha klarat av att ha på mig en vit klänning utan att fläcka ner den. Jag brukar ju lixom hinna smutsa ner mina nytvättade vita leggins (?) innan jag änns kommit till skolan. Iaf så lyckas jag slänga mig på Stina när hon tar upp sina fötter och skor så att jag får värsta fläcken. Jag är skicklig!

IB NÄSTA NURÅ!

I'm not okay

Idag var det "the final countdown" i skolan. Där var det massor med uppdrag som klassen skulle utföra. Jag och stina åkte runt i hela stan och tog kort på massa olika saker. tex någon tillsammans med en häst. Vi cyklade verkligen som galningar! Helt slut efteråt xD Tex på andra saker som andra i klasse gjorde var att svara på frågor, baka, komma på olika ramsor osv. Det var faktiskt rätt roligt. Efteråt var jag rätt jävla trött, men fuck the same!

Efter skolan stack jag, stina, sara och amanda fram på stan och käkade glass. Sen gick vi och kollade på skor. När vi stod där inne såg jag sara och erika komma gående utanför så jag sprang ut till dom för att prata lite. Sen när jag skulle tillbaka till dom andra hade dom gått, haha. Jag försökte få tag på dom men stinas mobil hade dött så jag cyklade hem istället.

Hemma satte jag mig lite vid datorn, pratade med stina & sen kom karlis. Vi hade myspys som vanligt och kollade på Sverige - Grekland. SVERIGE ÄR BÄST! :D Vi vann, vi vann, vi vann. Helt otroligt! trodde jag verkligen inte x)

Hearts burst into fire

Jag kom nyss hem från stallet och Bonita. Det var riktigt skönt att vara hos henne igen eftersom det var så längesen sist nu. Idag har jag i alla fall varit i skolan som vanligt, men det var väldigt chill. Hade ingen seriös lektion och på spanskan fikade vi, sen på tekniken åt vi glass och fick reda på våra betyg i matte och teknik. JAG FÅR VG I MATTE! :D Den tiden vi väntade på betygen satt jag, stina, sara, matilda, ja nästan alla tjejer och kom på vad vi ska ge våra lärare + att vi skrev en lite dikt. Den blev skitbra och vi ska ge lärarna godishalsband, assmart tycker jag. Värsta roliga grejjen. Annars har det inte hänt så mycket idag mer än att jag kom på att jag hatar att läsa långa inlägg så jag ska börja skriva kortare. Lixom, vem fan pallar att läsa igenom hur mycket som helst?

Adore you

 

If the world were mine
I would lay it at your feet
Just to see you shine
It's the only thing I need..

Utan dina andetag

Egentligen känner jag inte alls för det här men,

Aja, var ute med karls familj på sjön idag. Klockan 9 fick jag gå upp och duscha så cyklade jag iväg hem till karl. Vid typ halv 11 tror jag åkte vi för att hämta hans broder Oskar. Så åkte vi iväg till hamnen. Det var väääldigt långt tid måste jag erkänna x) Så när vi kom fram åkte vi så klart ut. Först la vi oss vid en liten ö, men sen bytte vi för dom såg några dom kände på ett ställe i närheten. Det var kallt i vattnet, varmt på land och blåste rätt mycket. Jag badade faktiskt, till skillnad från en viss badkruka som heter karl täng :) när det var som varmast ute gick vi och la oss inne i hans båt och somnade där. det var mysigt, men varmt!

Jag vet inte vad klockan var när vi åkte hem, men vi var tillbaka hemma hos dom ungefär 7 kan jag tänka mig. Sen åt vi och efter det skulle jag hem. Mamma kom och hämtade mig och vi var väldigt sugna på glass så vi stack hem och hämtade pengar. Så åkte vi till dalängens, hahaha rätt lata. Det var göttans och nu är jag trött ^^,

OHJA

Cat and mouse

well, inlägget innan var det karl som skrev, inte jag. hahaha x)

Idag vaknade jag halv 6 av att det var varmt i tältet. Jag pinade mig själv i värmen tills klockan var halv 9. Då väckte jag erika och så skulle vi tralla ur tältet och in. När jag öppnade på ena sidan så ramlade det ner en VIDRIG larv på mitt täckte >_< Det var äckligt, den var genomskilnig-vit-svart. Jag hatar larver!

Klockan 10-15 jobbade jag på rådhuset. Tiden segade och det var tråkigt. Så när jag slutade så cyklade jag hem och satte mig litegrann vid datorn. Vid 6 gick jag till karl:) Vi kollade på american pie 2, åt liiiite chips, hade mysigt och han spelade även sina jävla skjutspel.

Jag var hemma 10 i 1 och då gick jag upp till mammas rum. Så pratade jag med henne (:O) jag vet, jävligt otroligt. Eftersom jag ALLTID är hungrig på kvällarna när jag kommer hem så tog jag något att käka. Anna sa hejdå till patrik och sen satte hon sig vid mig och visade sin fina stortå som Bonita har krossat. den var mysig >_<

det var typ min dag & imorn ska jag ut på sjön med karls familj :)*

Delight And Angers

Karl Är Mongo

Hang

fyfan. jag ska upp klockan halv 9 för jag börjar jobba klockan 10. PALLLLLLA!

Idag var jag med erika. Först gick vi ner till småbåtshamnen och skulle bada, men hon var en riktig badkruka och ville inte hoppa i så till slut puttade jag i henne, MOHAHA! Så var jag själv tvungen att hoppa i efter det också, haha. Sen gick vi till gräsmattan och la oss ner för att sola. Efter typ 20 min kom pappa, anna och emelie med båten. Vi var med och sjösatte och när vi hade gjort det så kom linn och felix cyklandes för dom skulle också med. Utanför hamnen åkte vi tube tills alla tröttnade och tyckte det räckte. Jag var helt slut i mina armar efteråt! Dessutom gjorde nog alla massa volter på vattenytan eftersom att pappa körde som en galning.

När vi var hemma så grillade familjen larsson med oss + erika. Det var riktigt gött med mat. Efteråt så cyklade jag och erika iväg till oliver och karl i råda. Erika spelade diablo (LOL) och jag var med Karlis :) När klockan var halv 12 stack vi iväg till donken och satte oss där en stund. Sen cyklade vi hem och nu sitter vi här och ska snart ut i tältet och sova ^^,

My Sacrifice

Och jag ska påminna alla om att läsa min klasskompis Stinas blogg.
Hyz.blogg.se

Och det är snart sommarlov! Jag får panik på att tiden går så fort!


Talk

Och karl har varit inne på min blogg och bloggat igen, som alla kan märka x) För karl är inte bäst, det är Bonita som är det ^^, haha

Igår (Torsdags) var jag ledig, men gick upp klockan 9 för att göra mig iordning i alla fall. Så vid kvart i 10 så stack jag till skolan för att träffa erika. Vi gick till skolfotbollen och kollade där. Så skulle vi köpa glass på donken, men när vi kom dit var det fullt med folk så vi gick in på OKQ8 och köpte dricka istället. Så gick vi tillbaka till fotbollen en stund och sen hade hon lektion så vi gick tillbaka till skolan. När hon började lektionen gick jag hem och då ringde Karl. Vi tänkte sticka och bada, men orkade aldrig så vi hade typ bara lite mysiigt. Senare skulle han lana med oliver så vi åkte hem till honom och sen till oliver.

Vid 6 så gick jag hem och käkade. Efter det ringde Erika och frågade om jag ville vara med henne och diana. Jag gick och mötte dom & så gick vi vidare hem till Diana. Där stannade vi tills erika skulle åka hem. Då följde diana mig en bit till råda för jag gick tillbaka till Oliver för att va med karl. Resten av tiden var jag extreeemt väldigt trött. Det var nog karl också eftersom han somnade och sov i någon minut, så vaknade han och somnade igen, haha x)

Och jag fattar inte hur jag orkade blogga nu ;O Världens tråkigaste inlägg, i know.

KARL ÄR BÄST

KARL ÄR SÅ JÄVLA BÄST !<3

Say Goodnight

Det är något allvarligt fel på mig som inte fattar hur kul det är att vara hos Bonita förräns jag är där. Jag tog en paus med Bonita på vägen hem från flyplatsen.

345452-9

Idag var det skola och jag kom 10 min försent bara för jag tog lite extra sovmorgon och var tvungen att stressa som fan. Det ska bli gött imorn för då är jag ledig. I skolan var allt som vanligt och ja har höjt mig i både hemkunskap och kemi! Snacka om att jag är nöjd :D Efter skolan åkte jag ut till älsklingsBonita. Hon är bäst & underbarast i hela världen. Jag gjorde iordning henne snabbt och tog turen runt flygfältet. Sen red jag skogen till LRK och badade lite å så vidare till backen i Majåker/Ljunghed. Där klättrade vi jättemycket i backen så hon blev astrött. Dessutom blev hon bara mer stressad hela tiden eftersom det spelades ashög musik på gräsplanen vid Lidåkerskolan så hon blev svettig som fan. Jag är iaf nöjd att jag åkte ut och har lovat mig själv att göra det oftare istället för att vara med Karl hela tiden :) MAHA!

Touch of red

Jag blev väckt HALV 4 imorses på grund av en viss anton som smsade! Jävlar vad förbannad jag blev eftersom jag inte kunde somna om sen. Så gick jag upp klockan 6 oh gjorde mig iordning. Stack till skolan och gick på lektionerna som är ganska oseriösa nu x) Men det är gött. 

I skolan var det som vanligt, fast sen sista lektionen hade jag provmiddag. Jag och joel var skitbra, tycker jag i alla fall. Efteråt fick vi reda på betyden och jag har höjt mig i hemkunskap till VG. ASGÖTT! Så slutade vi och jag stack hem till karlis. Det var mysigt och jag stannade till kvart i 6. Då skyndade jag mig hem och åt sen stack jag iväg till skolan igen för att förbereda mig för redovisningen.

Redovisningen gick hyffsat bra tycker jag. (Y)


Waking the demon

finns bara ett ord för min morgon och det är RÄDSLA! Jag vaknade klockan 9 av en FRUKTANSVÄRD mardröm! Den ligger på första plats av mina läskigaste mardrömmar eftersom den var så jävla verklig. Så klart handlade den om min fobi, nämligen zombies. Så jävla verklig! Platser som finns här i Lidköping och massa folk som jag känner! Iaf, så vaknade jag med vääääärsta höga pulsen och då var det helt tyst överallt. Inte änns fåglarna kvittrade så jag var livrädd. Lixom tänk om drömmen var sann! Så nästan sprang jag till duschen vågade knappt gå ur badrummet sen efteråt för jag var så jävla rädd att det skulle stå en zombie där. Till slut kom min syster ner från sitt rum och då lugnade jag mig betydligt, men läskigt var det!

Så stack jag till skolan och efter det så var jag med Erica. Vi köpte först glass och choklad (som vanligt så käkade vi det och sen var vi och kollade på karnevalen. det var skojjs som vanligt ^^, bilderna är sen förra veckan när vi badade

Nu ska jag iväg till svalnäs med karl och bada : D Dessutom har jag fått tillbaka min mobil nu, men alla nummer saknas så skriv ditt nummer, om jag inte redan har fått det ^^,

345452-8
jag                                             &                                              erica
345452-9

Lips like morphine

Igår fyllde tydligen min älsklingsponnie år.
Grattis till älskipälski <3

345452-6
Bonita                                 
 &                                   Shinja

Abnegation

TRÖÖÖÖÖÖTT!

Idag vaknade jag vid 11 och satte mig vid datorn tills mamma och anna kom hem. Då började jag göra mig i ordning och efter ett tag ringde familjen Larsson. Så efter ungefär en timma så åkte jag och pappa för att sjösätta båten. Det gick bra, så kom Mamma, anna & familjen larsson så bar det av till samma ställe som igår. Det var askul i början fast efter typ någon timma så tröttnade jag helt och bara låg på båten och ville åka hem. För att ha roligare började jag käka mackor & kakor och skit för att ha roligare. haha, jag är fet.

Det har varit asvarmt så jag ska inte klaga, men jag är fan så trött. Helt sjukt hur trött man blir.

Nu pratar jag med karl och han är schizofren och pratar med sig själv.

Condemned

nejnej, jag har inte alls tråkigt & är absolut inte trött >_< äckligt nog
är det ingen idé att jag går och lägger mig för jag kommer inte kunna
sova. Har ingen aning om varför. Fett jobbigt är det i alla fall! Dessutom
försöker jag hitta nya bra låtar, men jag suger på sånt nu för tiden så det
blir inga bra. Jag är depserat! GE MIG BRA MUSIK NU!


345452-7    345452-6

Down on my head

Alla älskar Lördagar ^^,

Idag när jag vaknade fick jag panik för jag trodde att klockan var typ halv 11. Så sprang jag upp och kollade i köket, så var den bara 9. Jag gick tillbaka och halvsov fram till klockan 10. Då gick jag upp och käkade frukost. Sen vi kvart i 11 CYKLADE jag till rådhuset för att jobba. Helt otroligt, det måste nog vara första gången jag inte får skjuts dit. Det var meningen att jag skulle sluta 15.00, men eftersom det inte var några kunder fick jag gå klockan 14.00 vilket passade mig finfint. När jag skulle hem var jag nära på att nästan inte hitta min cykel, haha.

Väl hemma så gjorde jag mig iordning och satte mig litegrann vid datorn. När klockan var ungefär 15.00 kom Karl och hela min familj + han och Lova åkte ut på sjön. Det var vääääldigt skönt väder och i Bösshamn var det asgött i vattnet. Sen kom Björn & Lisa så åkte vi efter dom till någon ö. Där stannade vi resten av tiden. Tyvärr var det iskallt vatten där fast det gjorde inget för jag badade i alla fall, till skillnad från en viss badkruka som heter Karl Täng.

Vi kom hem vid 20.00 kanske, jag vet inte ritkigt, men då la vi oss (karl&jag) i mitt rum och kollade på She's the man. Den är bra! :D Så kollade vi på tv, var trötta och jag var varm som fan.

Hoppas att vi kommer ut på sjön imorn igen (:

RSS 2.0